Köszöntés

2023.05.09. 12:19

Meghatódtak a terpesi és szajlai anyák is a hétvégén

Jól sikerült a terpesi anyák napi köszöntés, amely a szajlai édesanyáknak is emlékezetes marad.

B. K.

Megható műsort adtak elő a gyerekek

Forrás: Bujáki Ferenc/Beküldött fotó

Terpesen és a szomszédos Szajlán is sokat készültek a gyerekek, hogy az édesanyákat méltóképp köszönthessék. A terpesi hivatal előtti parkban Bujáki Ferenc, Terpes polgármestere üdvözölte az ünnepre érkezőket, majd a Mákvirág óvoda gyermekei adtak zenés-táncos műsort.

Az évek óta eredményesen működő  Érckő Tanoda diákjai is meglepetéssel készültek. Műsoruk után egyenként köszöntötték az anyukákat, nagymamákat.

A terpesi és szajlai gyerekekből álló Márciusi ifjak elnevezésű csapat az Anyukám az Angyal címmel tartott előadást. A megható, humorral átszőtt, zenei aláfestésekkel színezett darab sok édesanya szemébe könnyeket csalt. Az ifjak mostantól TarnaPartiZánok néven fognak szerepelni a közösségi rendezvényeken. Első darabjukat is bemutatták, amely nagy sikert aratott.

A helyi származású Nagy Krisztina szólóénekkel köszöntötte az ünneplőket. Krisztina, aki jelenleg az egri egyetem hallgatója, egy héttel ezelőtt Ferenc pápa fogadásán is részt vett, és tanúságot tett hitéről a szentatya előtt. Végül a Szajlai Sárkánydobosok két tagja zenélt és énekelt a két község anyukáinak és gyermekeiknek.

A műsorok végén a gyerekek önfeledten játszottak a parkban, a játszótéren, és a lufisarokban, valamint a kézzel készített szelfipontokon fotót készíthettek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában