Köszöntés

2023.05.14. 14:58

Meglepetés a parádi idős otthonban

Felemelő pillantokban volt részük a parádi idős otthon lakóinak. Egerből érkeztek hozzájuk vendégek, hogy jó kedvet lopjanak az intézmény falai közé.

B. K.

Különleges meglepetéssel készültek az egri Dobó Katica Nyugdíjasklub tagjai. Parádra látogattak a Katolikus Szeretetszolgálat Szent Ottilia Idős Otthonába, hogy dalokkal, versekkel köszöntsék az ott élő édesanyákat, nagymamákat.   

Különleges perceket élhettek meg az ünneplők. A fellépők között volt a mai napig aktív, lelkes, immár 90 éves Somfai Tiborné, Elvira néni is, aki Parád Díszpolgáraként is köszöntötte a jelenlévőket. 

Portálunk érdeklődésére elmondta, felemelő pillanatokban volt része mindenkinek. Az idős lakók hol elérzékenyülve, hol nevetve együtt énekeltek a vendégekkel. Elvira néni ajándékkal is kedveskedett. Kézimunkázásra alkalmas eszközöket vitt magával, és arra buzdított mindenkit, hogy töltsék aktívan, derűsen az otthonban megélt napokat.

A hangulatos délelőttöt közös ebéd zárta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában