Kitüntetés

2023.05.01. 12:57

Pedagógusok kitüntetéséről döntött a gyöngyösi képviselő-testület

Szántó Edit, Juhászné Dafkó Andrea és Kissné Császár Erzsébet lett idén Gyöngyös érdemes pedagógusa. Dr. Tamus Antalné posztumusz kapta az elismerést.

Sz. Sz. I.

Három kategóriában díjazták a pedagógusokat Gyöngyösön

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szerdai ülésén döntött a képviselő-testület a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetés odaítéléséről, adta hírül a városháza. Közlésük szerint az elismerést három kategóriában adja át az önkormányzat. Az óvodapedagógusok kategóriájában Szántó Edit, az Epreskert úti tagóvoda vezetője veheti át az elismerést. Az általános iskolai pedagógusok közül Juhászné Dafkó Andrea, a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola intézményvezetője a díjazott. A középiskolai, illetve felsőfokú intézményben dolgozó pedagógusok közül Kissné Császár Erzsébetet, a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium pedagógusát tartotta a kitüntetésre méltónak a grémium. A testület posztumusz ítélte oda az elismerést dr. Tamus Antalnénak, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus idén februárban tragikus hirtelenséggel elhunyt professzorának.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában