Programajánló

2023.05.01. 13:19

Táncoló mancsok Hatvanban

Felejthetetlen kutyás élménnyel, tánccal és zenével készülnek Hatvanban.

HEOL

A 2022-es Dog Dancing esemény is jó hangulatban telt.

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Május 13-án szombaton, rendezik meg a nemzetközi dog dancing versenyt, a VI. Hatvani DaDo Dog Dancing Bajnokságot, 90 versenyzővel a Hatvani Sport és Rendezvénycsarnokban.  Aki még nem hallott erről a különleges sportról, annak akkor ez lesz a tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedjen vele.  – tájékoztatta portálunkat Juhász Anikó.

A meghívóból azt is megtudhattuk, hogy a  Dog Dancing egy olyan kutyás sport, ahol a gazdi és a kutya együtt táncol, és lenyűgöző mutatványokat hajtanak végre. A Hatvani DaDo Dog Dancing Bajnokságon hazai és külföldi versenyzők színes előadásait láthatják az érdeklődők.

Az esemény hivatalos plakátja, forrás: Facebook. 

–Ha te is imádsz kutyákkal foglalkozni, és érdekel a különleges kutyás sportok világa, vagy egyszerűen nagyon szereted a kutyákat, akkor tarts velünk a VI. Hatvani DaDo Dog Dancing Bajnokságon! – Együtt tapasztalhatjuk meg a kutyák és gazdik összhangját. A szervezők várnak mindenkit szeretettel az eseményen, ahol garantáltan felejthetetlen élményt ígérnek. Lesz tombola és büfé is, jegyvásárlásra pedig a helyszínen lesz lehetőség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában