Mestermű

2023.06.30. 08:30

A tyúkok isteneként ábrázolják a Remény Farm Annáját

Kreatív, ötletes és naná, hogy telitalálat az az alkotás, amely a Remény Farm gazdasszonyáról készült.

HEOL

Juhász Anna, a Remény Farm tulajdonosa

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Remény Farm Annája és férje főként a nagysikerű TikTok csatornájukon mutatják meg azt az életstílust, amelyre oly sokan vágyakoznak, de sosem merik meglépni. Ezért is büszkélkedhetnek több, mint 64 ezres követőtáborral például az Instagramon is. Egyik rajongójuk egy igazán frappáns rajzzal állt elő a közösségi médiában.

– Anna nagyon inspiráló személyiség és ahogy megálmodták és felépítették a Remény Farmot az példaértékű és szó szerint reményt adó - írta bejegyzésében Bőhm-Siska Mariann, a cirmos_kertje nevezetű Instagram-oldalon.

Mariann egy sorozatot készített a példaképeiről, az őt inspiráló emberekről. Ennek köszönhetően született meg a kép a farm gazdasszonyáról.

– Anna a természet védelme, a fenntartható gazdálkodás és az egészséges termékek előállítása mellett nagyon sokat tesz a női öltözködésért szemléletformáló stílusával - írta bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában