Egészségnap

2023.06.18. 11:00

Csak egy csepp vér kell, hogy megtudd, mi a baj, szűrés lesz Kerecsenden

Kerecsenden június 24-én rendezik meg az egészségnapot, amely évről évre népszerűbb a lakosság körében.

B. K.

Sok-sok programmal és fontos szűréssekkel készülnek a június 24-i, ingyenes, kerecsendi egészségnapra. A szervezők - a Csak Egy Lépés Egyesület (CSELE), a helyi védőnő szolgálat és az önkormányzat - ezúttal is minden korosztálynak kínálnak hasznos és szórakoztató programokat. 

Délelőtt 9 órától délután egyig számos megelőző szűrővizsgálattal várják a nőket és a férfiakat, a gyerekeket pedig játékokkal, bemutatókkal, arcfestéssel, bábelőadással készülnek. Lesz egészséges ételekből kóstoló, gyógy- és fűszernövény ismertető, drogmegelőzéssel, egyéb függőséggel kapcsolatos játékos feladatok, megismerkedhetnek egy okos terápiás kutyussal, s a rendezvény ideje alatt folyamatosan igénybe vehetnek talp- és hátmasszázst. A regisztráció során mindenki kap egy tombola- és egy ebédjegyet is. 

A szervezők arra buzdítanak mindenkit, látogasson el az orvosi rendelő mögötti parkos udvarra, ahol a különböző állomásokon minden szűrővizsgálathoz csupán egy csepp vér szükséges! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában