Durva

2023.06.26. 20:36

Csúnyán szidták az utat kátyúzó munkásokat Visontán

A polgármester szerint a sértegetők elgondolkodhatnának azon, hogy az ő érdekükben is folyik a munka.

Sz. Sz. I.

Kátyúzzák a visontai utakat

Forrás: Szarvas László/Facebook

Jelenleg és az elkövetkező napokban is folyik Visonta útjainak javítása, adta hírül Szarvas László polgármester. Mint mondta, a nagyobb anyagi kár elkerülése érdekében a használat és az időjárás okozta kisebb-nagyobb kátyúkat az önkormányzat kijavíttatja. A Brezova tanyára vezető úton nagy mennyiségű úthibát küszöbölnek ki. 

– Kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint ezt a szakaszt a következő napokban kerülje el. Szeretném megkérni azokat az autós társainkat, akik minősíthetetlen hangnemben beszéltek az ott dolgozó emberekkel, hogy egy kicsit gondolkozzanak el a következőn: a nagyobb úthibák elhárításán dolgozunk, hogy mindenkinek "zökkenőmentes" útja lehessen. Azok a munkások, akik az úthibákat javítják, 36 fokos hőségben dolgoznak a forró aszfalttal, hogy az útjaink rendben legyenek hosszú ideig. Önökért, értünk! Kérem mindenkinek a türelmét, hogy egy hét múlva kátyúmentes utakon róhassuk a kilométereket. Megértésüket és türelmüket előre is köszönöm – fogalmazott Szarvas László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában