Időpont-változás

2023.06.27. 11:15

E hét végén pótolják be a levendulaszüretet Ivádon

A sok eső miatt elmaradt Ivádon a június 24-re meghirdetett Levendula-fesztivál. Most szombaton bepótolják.

B. K.

Az ivádi levendula mező

Forrás: Inhaizer Családi Gazdaság / Facebook

E hét végén szombaton, július 1-jén rendezik meg Ivádon első alkalommal a levendula-fesztivált.  Az eredetileg június 24-re meghirdetett rendezvény szervezői közösségi oldalukon hívták fel a figyelmet a változásra. Azt írták, az esemény előtt túl sok eső esett, így azt jövő szombaton, azaz július 1-én pótolják be. Ekkor várnak minden korábban regisztrált vendéget.

Portálunkon hírül adtuk, hogy a programot a Családi Inhaizer Gazdaság szervezi. Számos szórakoztató programmal várják az érdeklődőket. Délután kettőtől minden korosztály jól szórakozhat a helyszínen.

A kicsik a Galagonya Bábszínház előadására számíthatnak, öt órától pedig közös fotózásra várják a résztvevőket. Míg a felnőttek levendulát szüretelhetnek, bort kóstolhatnak, a kicsik a gyereksarokban Kittivel kézműveskedhetnek.  Lesz akusztikus koncert, biogazdálkodási tippek, illetve hangulatos, lampionos buli a lemenő nap fényében. A szépülni vágyók a kozmetikai sarokban meglepetéssel, szépészeti tanácsokat is kaphatnak a a helyszínen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában