Levendula fesztivál

2023.06.17. 19:12

Ivádon nem csak levendulát szüretelhet

Hangulatos levendula-fesztiválra hívogatnak az ivádiak június 24-én.

B. K.

Ivádon első alkalommal rendeznek idén június 24-én Levendula-fesztivált, a Családi Inhaiser Gazdaság szervezésében, melyen számos szórakoztató programmal is várják az érdeklődőket. Ha nem esik az eső, délután kettőtől minden korosztály jól szórakozhat a helyszínen. 

Délután négytől a Galagonya Bábszínház előadását tekinthetik meg a kicsik, öt órától pedig közös fotózásra várják a résztvevőket a Kalozsu Photo-val. Míg a felnőttek levendulát szüretelhetnek, bort kóstolhatnak, a kicsik a gyereksarokban Kittivel kézműveskedhetnek. Délután négytől kezdődik a Galagonya Bábszínház előadása, öt órától pedig családi  fotózásra várják a résztvevőket a Kalozsu Photo-val. Lesz akusztikus koncert, biogazdálkodási tippek, illetve hangulatos, lampionos buli a lemenő nap fényében. A szépülni vágyókat a kozmetikai sarokban meglepetéssel, szépészeti tanácsokkal várják. 

Az ingyenes rendezvényre, amelyre lelkesen készülnek, regisztrálni, a részletekről érdeklődni az Inhaiser Családi Gazdaság Facebook oldalán lehet június 20-ig. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Török János/Délmagyarország)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában