Gyereknap

2023.06.03. 08:20

Egész nap a gyerekekről szól szombaton Pétervásárán

Pétervására egyik legkedveltebb, legszínesebb programja a városi gyemeknap. Június 4-én, szombaton újra benépesül a Bocsi Attila Sporttelep.

B. K.

A gyerekek nagy kedvence a légvár (Illusztráció, Archív fotó)

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Hetek óta zajlanak az előkészületek az idei városi gyermeknapra Pétervásárán. Június 3-én szombaton fél 10-kor kezdődnek a programok a Bocsi Attila Sporttelepen, ahová minden helyi és környékbeli gyermeket várnak. Délelőtt a városi intézmények - az óvoda, a minibölcsőde és az általános iskola - tehetséges  gyermekei adnak műsort, majd játékos és sportrendezvények kezdődnek. 

Az ebédet követően koradélután tréning kutyabemutató, a S. R. A. táncstúdió produkciója, zenés, interaktív mesejáték, tombolasorsolás követik egymást. A nap koronájaként délután három órakor zenés habpartit rendeznek. A szervezők ígérete szerint lesz népi játékpark, kosaras fakörhinta, ugrálóvár, óriás csúszda, lufihajtogatás, csillámfestés, lovaglás, kézműveskedés, vetélkedők és rengeteg érdekes bemutató.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában