Mesedélután

2023.06.04. 16:06

Gyula, a gombolyag a domoszlói időseknél járt

Luzsi Margó meséi elvarázsolták a könyvtárba látogató nyugdíjasokat.

Sz. Sz. I.

Munkában Gyula, a gombolyag

Forrás: Domoszlói Művelődés

A szépkorú korosztály képviselőit invitálta a napokban délutáni rendezvényre a domoszlói könyvtár, adta hírül a Domoszlói Művelődés a közösségi oldalán. A tájékoztatás szerint az idősek szép számban, gyermeki kíváncsisággal, izgatottan érkeztek Csupa mese elnevezésű programra, és hagyták magukat elvarázsolni Luzsi Margó meséi által. 

A könyvtár beszámolója szerint a program alaphangulatát Gyula, a gombolyag adta meg: mindenki felszabadult és jókedvű lett a színes fonallal történt játékos bemutatkozás során. És aztán következtek a mesék fákról, egyik a másik után, és mind elragadta a hallgatóságot, mindenkit mesevilágba repített. Igazán felemelő volt látni, ahogy a résztvevők lélegzetvisszafojtva, élvezettel figyelik a mesélőt. A légy zümmögését is lehetett volna hallani, olyan csend ült a társaságra egy-egy fokozott pillanatban. És nem utolsó sorban kiderült az is, hogy mennyi jótündér, nádszálkisasszony, hős lovag él közöttünk. Érdemes figyelni rájuk!  Élmény volt részese lenni a napnak, tette hozzá a könyvtár.

Köszönjük szépen ezt a nagyszerű programot a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárnak, Margót hallgatni mindig egy csoda, áll a Domoszlói Művelődés beszámolójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában