Gyermeknap

2023.06.01. 10:53

Óriáspók mászott a gyerekek arcán a detki gyermeknapon

Az egzotikus állatbemutató után sokan a kígyót is a nyakukba vették.

Sz. Sz. I.

Egzotikus gyermeknap volt Detken

Forrás: Detk Jövője Egyesület

Egzotikus állatok tették különlegessé a Detk Jövője Egyesület szervezte gyermeknapot a hétvégén a detki gyerekek számára, tájékoztatta portálunkat dr. Vona-Túri Diána. 

– Délelőtt a Túrázoo csapata egy ismeretterjesztő és élménydús bemutatót tartott, amely végén a különböző egzotikus állatokat kézbe lehetett venni. A pókok, kígyók részvételével zajlott izgalmas előadás után egy látványos kémiai kísérletet nézhettünk meg közösen, melyeket az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kémia tanszékének oktatói prezentáltak részünkre. Folytatásként óriás szappanbuborék-produkció kápráztatta el a kicsiket és nagyokat egyaránt. Meglepetésként a detki pókemberek egy interaktív showt mutattak be a résztvevőknek. A színes és mozgalmas programok mellett Tündér Ágica mesebeli alkotásokat varázsolt az arcokra, majd Barbi csodás hajkölteményekkel kápráztatta el a gyereket. Ha valakinek ez sem lett volna elég, akkor Niki színpompás csillámtetoválást is készített. A napot egy maratoni tombolahúzással zártuk. Bízunk benne, hogy mindenki felejthetetlen élményekben gazdagon tért haza, és a következő rendezvényeinken újból találkozunk – részletezte dr. Vona-Túri Diána. 

Mint megtudtuk, a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán nyert összegnek, illetve a tavalyi Adventi Forgatagon összegyűlt támogatásoknak köszönhetően az egész napos rendezvény ingyenes volt.

 

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában