Oklevél

2023.06.18. 14:47

Tehetséges diákok vehették át a hevesi önkormányzat elismerését

Tizenöt diákot jutalmaztak.

M. H.

Az elismerő okleveleket ünnepélyes keretek között vehették át a diákok

Forrás: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

Heves tehetséges gyermekeit jutalmazták a napokban, a Hagyományőrző Civil Napon. A civilek összefogását ünneplő napon történik évek óta azoknak a diákoknak az elismerése, akik szorgalmukkal, tehetségükkel, példamutatásukkal és versenyeredményeikkel kitűnnek társaik közül – írja a Hevesi Hírportál. A Tehetséges Gyermekekért Közalapítvány kezdeményezésére, az önkormányzat támogatásának köszönhetően az idén összesen 15 diák kapta meg a városvezetés által felajánlott jutalmat. Az elismerő okleveleket Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és Sveiczer Sándor polgármester adták át.

A Benedek Elek Általános Iskola és Speciális Szakiskolából Balogh Mária és testvére, Balogh Napsugár vehette át az elismerést. Az Eötvös József Református Oktatási Központ Lajer Sárát, Körtvélyesi Flórát, Pikula Mátét és Drahos Attilát javasolta a díjra. A Szent Gellért Katolikus Általános Iskolából Szilágyi Luca és Járvási Eszter kaptak elismerő oklevelet. A Hevesi József Általános Iskola Körzeti Tagiskola három diákjai, Molnár Kevin, Márkus Dorottya és Kartali Réka vehetett át díjat. A Zeneiskola Tagintézmény Balázs Boglárkát, a Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola Somodi Grétát, a Hevesi Sportegyesület pedig Bódis Marcellt és Baglyas Kiara Karinát köszönthette a díjazottak között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában