Jó ötletnek tűnt?

2023.06.12. 19:40

Több millió forintos kárt csinált az egri GTA-bajnok

A Klapka utcai hídban keletkezett kárt 2,5 millió forintra becsülték. Július közepén állíthatják helyre az egri autósüldözésben megrongálódott hidat, amit idén tavasszal már felújítottak.

Sz. M. L.

A kár 2,5 millió forint, melyet a biztosító térít, az önkormányzatot költség nem terheli

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– A Klapka utcai híd helyreállítása várhatóan július közepére valósul meg, mely keretében a korlát teljes cseréjére, valamint a kopóréteg megújítására lesz szükség. A kár 2,5 millió forint, melyet a biztosító térít, az önkormányzatot költség nem terheli – válaszolta portálunk kérdésére az egri önkormányzat. Arról érdeklődtünk, hogy az autósüldözésben megrongálódott hidat mikor hozhatják helyre.

Mint ahogy arról már beszámoltunk május 25-én délután a zebrán átkelő munkatársunkat majdnem elütötte a sofőr, akit a rendőrök meg akartak állítani, azonban ő inkább gázra lépett és nagy sebességgel elhajtott, nyomában a rendőrökkel. A száguldozásnak a Klapka György út és az Egészségház utca sarkán található híd  vetett véget. Az átkelőt egyébként éppen idén tavasszal újították fel. Épphogy készen lett, bele is szállt az egri GTA-bajnok.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában