Kikapcsolódás

2023.07.01. 09:20

90 éves az egri strand, az egriek júliustól is a régi áron csobbanhatnak + fotók

Az időjárás nem készült ünnepelni az idén 90 éves egri strandot. A szezon sok esővel, döcögősen indult, s tavasszal még nem jött annyi vendég az Eger Termál fenntartásában működő strandra, mint tavaly, közölte lapunkkal a cég. Sokan várják, hogy végre berobbanjon az igazi nyár: az egrieknek a július sem hoz drágulást.

P.E.

Beköszönt az igazi nyár. Sokan az egri strandot választják

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Ez az időjárás sokakat eltántorít attól, hogy fürdőzni induljon, pedig Egerben van fedett fürdőház és több kültéri medence is részben fedetten vagy napvitorlával ellátva. 

– Reményeink szerint már beköszönt az igazi nyár, ami a vendéglétszámban is érezhető, pozitív változást hoz - tájékoztattak.
– A vezetés határozott célja volt, hogy a kisebb-nagyobb karbantartást a saját karbantartó és festő munkatársaival lássa el. Ez a munkafolyamatok gyorsaságában és minőségében javulást hozott. A folyamat a nyári szezon beköszöntével sem állt le, mindig lehet szépíteni és javítani a környezetünkön. A strand területén az összes vendéglátó egységet felújítottuk és számos virágot, cserjét ültettünk. Ősszel megújítottuk a rózsakertet is, hogy szebbé, barátságosabbá tegyük a parkot - közölték. 

Az Eger Termál-és Strandfürdő idén ünnepli fennállása 90. évfordulóját. Ennek tiszteletére a Petőfi téri bejáratnál található szobor körül színes virágokból kiraktak egy 90-es számot. A strandon az összes virágvályú virágba borult, s az önkormányzat közreműködésével a frissen felújított Érsekkerti híd korlátjára is virágládák kerültek.

– Felmérve a vendégigényeket, új szolgáltatást indítottunk. Már elérhető - igaz, még csak próbaüzemben – a strand területének mintegy 80 százalékát lefedő ingyenes Wifi. Ezzel is igyekszünk a vendégeink kedvében járni. A szolgáltatást a jövőben az igényekhez igazítjuk, bővítjük - írták. 

Az Eger Termál- és Strandfürdő hivatalos oldalán egyébként közölték, hogy júliustól emelkednek az árak, de az egriek továbbra is kedvezményesen, 1800 forintért fürdőzhetnek. A felnőtt belépő ára egyébként már 4200 forint lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában