Elővigyázatosság

2023.07.26. 11:46

A kábítószert, a nagykést, s az esernyőt is hagyják otthon a siroki motoroshétre indulók

Szerdán 12 órakor nyitják a kapukat a motoros hét résztvevői előtt. Nem lehet esernyőt, kábítószert, pirotechnikai eszközt, nyolc centiméternél hosszabb vágóélű kést, gázsprayt, üvegtárgyat bevinni a motorosok siroki bulijára.

Barta Katalin

Az idei siroki motoros találkozó is tartogat izgalmas pillanatokat az odalátogatóknak

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Szerdán kezdődik és szombatig tart Sirokban a szokásos motoros hét a WorldBike Week Sirok szervezésében. Az idei rendezvényen szigorodnak a részvételi feltételek, ajánlatos néhány szabályt betartani, amit a szervezők tettek közzé oldalukon. Ilyen például az, hogy kereskedelmi mennyiségű étel, ital nem vihető be a területre. Sok egyéb mást is tiltanak. Nem lehet esernyőt, kábítószert, pirotechnikai eszközt, nyolc centiméternél hosszabb vágóélű kést, gázsprayt, üvegtárgyat, robbanékony-, mérgező– vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat a területre bevinni. A felhívást nagyon sokan olvasták, és többen úgy fogalmaztak, hogy ez a buli már nem olyan, mint a kezdetekkor. Mások azt fűzték hozzá, hogy évekig gyermekeikkel, családostól jártak a völgybe, ahol mindig biztonságban és jól érezték magukat. 

A többség arról számolt be, hogy már bepakolt, és indulásra kész. Már szerdán koncert várja a motorosokat, akik csütörtökön mindjárt túrára is indulnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában