Ezrek a találkozón

2022.07.30. 18:31

Visszatértek Sirok-Kútvölgybe a motorosok egy kis rockért + fotók

Címkék#Találkozó

Ma zárul a motorosok hagyományos találkozója Sirok-Kútvölgyben. Több ezren látogattak el a különleges eseményre.

B. K.

Ismét látványos programot garantáltak a motorosok

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Aki valaha is megfordult a július végi siroki motoros heteken, az tudja, hogy a motorsport és a rockmuzsika rajongóinak kihagyhatatlan találkozója ez. Ezen a héten szerdán kezdődött és ma ér véget a nagy siroki buli, amelyre ezren érkeztek a kútvölgyi helyszínre. 

Farkas Gábortól, a Bike Week Sirok szervezőjétől megtudtuk, hogy minden várakozást felülmúlt az idei részvétel.

Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Három év elteltével vállalkoztunk az újraszervezésre, és az elmúlt napok tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy megérte – jelentette ki Farkas Gábor. – Több ezer régi és új motoros gurult le a völgybe, hogy részese legyen a közös élményeknek. Régi barátok találkoztak, a koncertek, a motoros versenyek fergeteges hangulatban zajlottak.

A jó programoknak, a gyönyörű helyszínnek, a siroki önkormányzat támogatásának is köszönhető a motoros hét népszerűsége.

Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ma délelőtt rendezték meg a Hill Climb – a motoros hegymászó – versenyt. Európában – a sirokin kívül – csak két ilyen versenyhelyszín van, az egyik Ausztriában, a másik pedig Franciaországban.

Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az elmúlt napok estéin a hazai legjobb rockbandák szórakoztatták a közönséget. Fellépett a Road, a Beatrice, a Blues Company. A  látványos motoros felvonulás ma délután ötkor kezdődött. A hetet Kárpátia és a Rómeó vérzik koncertje zárja, s aki bírja, hajnalig, a rock-discoban vezetheti le a gőzt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában