Alázat

2023.07.08. 14:35

A rászorulók jobb ellátásáért dolgozik a gyöngyösi háziorvos

A MOK Háziorvosi Munkacsoport vezetőjének választották dr. Mangó Gabriellát.

Dr. Mangó Gabriella tiszteli a hivatását és a betegeket

Forrás: Markovics Gábor

A héten megválasztottak a MOK Háziorvosi Munkacsoport vezetőjének, írta közösségi oldalán dr. Mangó Gabriella.
A gyöngyösi háziorvos bejegyzésében kiemelte, azért vállalta el ezt a feladatot, mert tiszteli a betegeket, és jobb ellátást szeretne a rászorulóknak. Hozzátette: tiszteli a háziorvosi hivatását, és megtartani szeretné a kollégákat az egészségügyi ellátás érdekében, és önmagukért. 

– Teszem ezt alázattal és társadalmi munkában – tette hozzá. 

Bejegyzése így folytatódik:
„ A fenti feladatom ennek az oldalamnak a működését nem befolyásolja majd, hiszen ennek az oldalnak a célja egészségügyi információk megosztása, orvosi és alternatív szempontból is, mert mindkettőnek van prevenciós és gyógyítási lehetősége. Ez az oldal nem csak a szigorúan vett ORVOS szakmai gondolkodásról, hanem a komplementer medicináról is információt ad.
És lelki segítséget, felvillanásokat is osztok meg. 
Mert az ember a test, a lélek és a szellem egysége.
Ezt az oldalt NEM mint a MOK Háziorvosi Munkacsoport vezetője írom, hanem, mint egy segíteni, oktatni és javítani akaró ember, aki mániákusan hisz abban, hogy az ember jó, hogy adni jó, hogy a fejlődés állandó. Kérem a sajtó képviselőit arra, hogy ezt a mostani posztomat tekintsék hivatalos posztnak. Ha az oldalamról másolnak, jelentetnek meg posztot, akkor azt mint Dr Mangó Gabriella gyöngyösi háziorvos és természetgyógyászként jelentessék meg!  A messenger üzeneteimben javasoltakat mindig konzultáljátok meg a háziorvosotokkal, gyógyszerészetekkel.
Az oldalam nem fog változni, ezután is marad ami eddig is volt, emberek, és lelkek találkozása."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában