Táborozás

2023.07.22. 17:50

Columbo hadnagy nyomdokába léptek az abasári gyerekek

A rendőrségen is látogatást tettek a Nyomozók hete tábor résztvevői.

Szabó István

A táborozó abasári nyomozópalánták

Forrás: Saári Közösségi Ház és Könyvtár

Pénteken zárult a Nyomozók hete napközis tábor Abasáron a Saári Közösségi Ház és Könyvtár szervezésében, adta hírül az intézmény.  

– Közel 25 gyermek tölthette velünk kedvezményes formában ezt a tartalmas és aktív hetet. A tábor első három napján Abasáron vehettek részt nyomozós feladatokban és kincskeresésben a gyerekek. Csütörtökön Budapestre utaztunk. Részt vettünk a Magyar Mezőgazdasági Múzeum hátizsákos felfedező túráján, majd pedig a Városligeti nagy játszótérre mentünk. Pénteken a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon tettünk látogatást, ahol egy kis időre igazi rendőrnek és nyomozónak érezhettük magunkat. Köszönjük az Abasár önkormányzata támogatását, valamint a szülőktől és a Karitász csoporttól kapott felajánlásokat, édességeket, gyümölcsöket. Köszönjük önkéntes segítőinknek és kollégáinknak a foglalkozásokban és a felügyeletben nyújtott munkájukat. Végül pedig köszönjük a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársainak, hogy megmutatták nekünk a kapitányságot, illetve ismertették a rendőrök és nyomozók feladatait. Reméljük, hogy minden táborozó gyermek jól érezte magát és maradandó élményekkel gazdagodott – áll a Saári Közösségi Ház és Könyvtár tájékoztatásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában