Sötétben

2023.07.09. 13:40

Éjszaka sétálhattak a látogatók a hatvani vadasparkban + fotók

Ez elmúlt szombaton – immár elmondható, hogy a hagyományoknak megfelelően – ismét családi programmal várták az érdeklődőket a Hatvani Vadasparkban.

A gyerekek megetethették a nyulakat, a lovakat, és a szamarakat is, ami szemmel láthatóan nagy élményt jelentett számukra

Forrás: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

A megszokott nyitvatartási idő után, este 7 órától 22 óráig bárki betekintést nyerhetett az állatok éjszakai életébe.
Napnyugta után a létesítmény más arcát mutatja, ilyenkor teljesen más élmény az állatok titkait és életmódját fürkészni – mondta a kezdeményezésről Timár Dávid, a vadaspark vezetője. 

A jelek szerint így vélekedtek erről a látogatók is, akik nagy számban keresték fel a Zagyva melletti parkot. A látogatók fáklyafény mellett megtekinthették az őshonos nagyvad fajokat és a háziállatokat, azok éjszakai viselkedését és szokásait. A gyerekek megetethették a nyulakat, a lovakat, és a szamarakat is, ami szemmel láthatóan nagy élményt jelentett számukra. Csakúgy, mint amikor zseblámpa fénye mellett megfigyelhették a szarvasok és a muflonok mocorogását.

Mint megtudtuk, a létesítmény a nyári szünidőben délelőtt 10 órától este 7-ig várja az állatbarátokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában