Ámokfutó

2023.07.19. 12:00

Elképesztő sebességgel száguldott a motoros a 3-as főúton + videó

A két sáv között lavírozott jóval a megengedett sebesség fölött.

Heol.hu

A motoros a két szemben jövő kocsisor között száguldozott

Forrás: BpiAutósok/Youtube

A bpiautosok.hu weboldal írta meg, hogy július 17-én, szombaton a 3-as úton Aszód és Gödöllő között egy ámokfutó motoros száguldozott a két sáv között. Az oldal egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a motoros jóval a megengedett sebességhatár fölött, az autók között cikázva halad előre. A rendszámtáblát már levihette a menetszél, mert az nem volt rajta.

- Két, egymással szemben szabályosan elhaladó személygépkocsi között elszáguldó, hatósági jelzés nélküli motorkerékpár. Két másodperccel előtte híre hamva nem volt a motorosnak a tükörben. Pont akkor előzött, amikor mellette volt az utánfutót húzó szemből érkező autó. Saját sebesség 85 kilométer/óra - írta az olvasó a bpiautosok.hu-nak.

Hozzátette, hogy a kamerás autót vezető sofőr hivatásos, buszt is vezet és oktató majd tíz éve, előtte kamionsofőr is volt, szóval nem ma kezdte, de ez neki is sok volt már. A helyszín és időpont: 2023.07.15. szombat, 16:35 Aszód és Gödöllő között Gödöllő irányban - fogalmazott a bpiautosok.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában