Muzsikál az erdő

2023.07.03. 07:43

Fák között élvezhették a zenét Gyöngyöspatánál + fotók

A művészetek és a természet közelsége mellett a testmozgásra is sok lehetőség nyílt.

Sz. Sz. I.

A Muzsikál az erdő második napja Gyöngyöspatán

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Vasárnap Gyöngyöspatára, a Mátrai Művészeti napok második állomására érkezett a Muzsikál az erdő rendezvénysorozata. A napnak helyszínt adó Nagyparlagra akár szervezett lovas-, kerékpáros-, vagy gyalogtúra révén is megérkezhetett, aki a természet közelségét és a művészetek élvezetét az aktív testmozgással is össze akarta kötni. A Nagyparlagra érkezőket már délelőtt helyi termékek bemutatója, kézműveskedés, valamint Vidra Verda, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság "guruló természetbúvár" járműve várta. 

Meg lehetett tekinteni Az ördög kilenc kérdése című darabot a Ládafia Bábszínház előadásában. Délidőben Szathmári József Kamarakórus éneke adott hangulatot az ebédhez. A kora délutáni gombabemutató után a szombaton Sástón is nagy sikert aratott Vox Mirabilis Kamarakórus énekelt. A 14 órától kezdődő erdei koncert fellépői a Reményi Ede Kamarazenekar, a Kecskemét Táncegyüttes, a Dűvő Zenekar és a Bohém Ragtime Jazz Band voltak.

 

 




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában