Lelesz Feszt

2023.07.18. 09:30

Felhőtlen hangulatban telt a fesztivál, kitettek magukért a tarnalelesziek

A perzselő forróság ellenére kiváló hangulatban telt a tarnalelesziek idei két napos falunapja, a Lelesz Feszt.

Barta Katalin

Kabai Alexet imádta a közönség

Forrás: Beküldött fotó

Az alapos szervezésnek köszönhetően remek hangulatú rendezvényt tudhatnak maguk mögött Tarnaleleszen. A szombat délután kezdődő és vasárnap este véget érő falunapon mindenki jól szórakozhatott. Különösen nagy sikert arattak a sztárfellépők. Kabai Alex szombati nívós koncertjén rengetegen vettek részt, s a népszerű előadó közvetlenségével is belopta magát a helyiek szívébe. 

Nagy sikert aratott a helyi tehetséges fiatalokból álló Vándorland formáció, és a Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvószenekar produkciója is. A gyerekeknek mindkét nap bőven jutott játék és élmény. Őket színes ugrálóvárak, sergő várták. A vendégeknek jó falatok is jutottak. A hatalmas mennyiségű töltött káposztát a helyi szociális  otthon dolgozói készítették, az utolsó cseppig elfogyott. 

Vasárnap délután az SRA-táncstúdió, V.L.L. Junior tánciskolájának növendékei adtak profi műsort, majd a záróest fénypontjaként Kökény Attila nagykoncertje nyűgözte le a rajongókat.

Az elmúlt évek legsikeresebb, legmozgalmasabb programját bonyolították le a faluban, ahol nemcsak a lelesziek, hanem a testvérdelegációk tagjai, valamint a környékbeli települések lakói is felhőtlenül szórakozhattak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában