Útinform

2023.07.05. 11:00

Forgalmi akadályok nehezítik a közelekedést Hevesben

Számtalan helyen zajlanak a burkolatfelújítási munkálatok szűkebb hazánkban.

HEOL

Az M3-as autópályán, 

  • Kál térségében a 97-es és a 104-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás, ahol visszaáll a hétköznapi forgalmi rend, vagyis Vásárosnamény felé csak egy sáv járható, a Budapest felé vezető oldal belső sávjára átterelve. A főváros felé továbbra is két sávon lehet autózni. 
  • Mezőkövesd térségében, a 123-as és a 129-es kilométer között felújítási munkát végeznek. A Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a járműveket a főváros felé vezető oldal belső sávjára terelték át. Budapest irányába a külső és a leálló sáv járható.
  • Hídjavítási munkát végeznek a 171-es és a 176-os kilométer között, a Budapest felé tartókat átterelik az ellenkező oldal belső sávjába, így Vásárosnamény felé csak a külső sáv járható. 
  • Főváros felé vezető oldalán, a 195-es kilométertől és a 192-es kilométerig a belső sávot lezárták, mert itt is javítják a burkolatot. A 194-es kilométernél lévő Rétaljai pihenőhelyet munkavégzés miatt ugyancsak lezárták Budapest felé. Helyette a 206-os kilométernél lévő Hajdúnánási pihenőhely vagy a 183-as kilométernél lévő Görbeháza pihenőhely használható. 
  • Vásárosnamény irányába, az emődi szakaszon, a 147-es és a 149-es kilométer között új aszfaltozás kezdődött, emiatt a külső és a leálló sávot lezárták.
  • Szintén a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a hajdúböszörményi szakaszon - a 184-es és a 186-os kilométer között - aszfaltoznak, a belső sávot lezárták - írja az Útinform.

Főutak

A 3-as főúton,

  • Gyöngyös nyugati határában, a Gyöngyöshalászra vezető út csomópontjánál útépítők dolgoznak. A főútról egyik irányból sem lehet behajtani Gyöngyöshalászra. A településen belül mellékutakon lehet kerülni a 3-as főút felé (79-80 kilométer).
  • A 21-es főúton, a Hatvan felé vezető oldalon, Szurdokpüspöki térségében, a 24-es kilométernél egy 600 méteres szakaszon útépítés miatt a külső sávot lezárták este 7 óráig. 
  • A 25-ös főúton, Szentdomonkos térségében a 47-es és az 50-es kilométer között burkolatfelújítás miatt a főutat lezárták, a forgalmat elterelik. A kerülőutat táblák jelzik. 

Alsóbbrendű utak

  • Heves vármegyében, Gyöngyösön, a Vachott Sándor utca egy hosszabb szakaszát útépítés miatt lezárták a 21-es kilométer közelében. A forgalmat a Deák Ferenc utca - Kertész utca - Püspöki utca - Pesti út - Róbert Károly utca - Mérges utca - Koháry út útvonalon terelik el (2406-os jelű út, 20+645 - 20+959 kilométer között), írták.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában