Szigor

2023.07.10. 20:33

Hatott a szigor Sirokban, nincs több dorbézolás a buszmegállókban

Tuza Gábor, Sirok polgármestere rövid, de velős bejegyzést tett június 24-én közösségi oldalán  amiről portálunkon is beszámoltunk. Elege lett abból, hogy néhány ember a siroki buszmegállókat bulihelynek tekinti hétvégenként. Arra figyelmeztetett mindenkit, hogy ezek a helyek kamerával megfigyelt területek. Az első bejelentéseket is megtette a buli után.

– Elegem van abból, hogy egyes emberek folyamatosan rombolják Sirok hírnevét! Nincs olyan nap, legyen az szombat vagy vasárnap, hogy ne kelljen, hol az egyik, hol a másik buszmegállóból elküldeni, italozó, hangoskodó embereket. VÉGE! Közterület, kamerával megfigyelt közterület, minden egyes alkalommal meg fogom tenni a feljelentést! A buszmegálló nem traccshely, nem kocsma, nem bulihely! Az legyen ott, aki buszra vár! Jó lesz, ha az érintettek ezt tudomásul veszik! – fogalmazott.

Az elmúlt hetekben több alkalommal is beszámolt arról közösségi oldalán, hogy a küzdelmet nem adja fel, amíg rend nem lesz a környéken. 

Ma arról érdeklődtünk, mire jutott az elmúlt pár hétben. Elmondta, az első feljelentést újabbak követték. - Most úgy tűnik, nem volt hiába a fellépés. Megfogadtam, hogy addig nem nyugszom, míg a néhány renitens ember nem veszi tudomásul, hogy a közterület nem kocsma. Arról tudok beszámolni, hogy pár napja csend, rend, nyugalom és tisztaság van a buszvárókban. Remélem, ez így is marad - fogalmazott. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Tumbasz Hédi)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában