Bródy Sándor Könyvtár

2023.07.04. 07:34

Könyvbemutatóval, társasjáték klubbal vár az egri könyvtár ezen a héten

Ezen a héten is változatos programokat kínál a Bródy Sándor Könyvtár, a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki egyaránt találhat számára kedvező elfoglaltságot a könyvtáron kívül és belül.

F. V. E.

Az egri Bródy Sándor Könyvtár ismét rengeteg programmal várja az érdeklődőket

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A ParkKönyvtár kényelmes babzsákfotelekkel várja az olvasás szerelmeseit a Szmrecsányi Lajos Érsekkert árnyas fái alatt hétfőtől péntekig 10 és 12 óra között.

Kedden és csütörtökön 14 órától kártyaklubba várják a felnőtteket a Felsővárosi fiókkönyvtárban, és szintén kedden, délután 6 órától könyvbemutatóval is készülnek, tudtuk meg Szécsényi Orsolya könyvtárostól. 

Szepesi Györgynek A fregolisapka című kötetét a Bródy Szalonban mutatják be. Az eseményen köszöntőt mond Mirkóczki Zita, a Városi Kulturális, Idegenforgalmi és Szociális Bizottság elnöke. A résztvevők meghallgathatják Baran Grzegorz tangóharmónikán megszólaltatott dallamait is. A program a Szepesi György Bárzenész Fesztivál részeként, az Egri Zenészek Egyesületével közösen valósul meg.

Szerdán 9 óra 30-tól a legkisebbeket várják, 0 és 3 éves kor közöttieknek és szüleiknek tartanak Cirókát, mely egy zenés, éneklős, mondókázós foglalkozás. 

Pénteken 14 és 20 óra között pedig megtartják az Egri Társasjáték Klubot a könyvtárban. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában