Költségek

2023.07.03. 17:08

Összefogásra buzdít a Katona téri parkolóház megvásárlásához Pápai Ákos

A képviselő szerint fontos lenne, hogy állami segítséggel meg tudják vásárolni a parkolóházat.

Sz. M. L.

A Katona téri parkolóház

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az előzetes információk szerint a jövő évi költségvetés zárószavazására július 7-én kerül sor, s a parlament Novák Előd kezdeményezéséről is szavaz amely szerint állami támogatást kér a város, hogy a Katona téri parkolóházat megvásárolhassa – monda dr. Pápai Ákos, a Mi Hazánk Mozgalom vármegyei elnöke.

– Azt szeretnénk, hogy véglegesen megoldódjon ez a probléma, hiszen nem a legstabilabb megoldás a 30 napos felmondási idővel készült szerződés, amely jelenleg biztosítja a parkolóház nyitva tartását. Idén például Ostromjátékra sem jutott pénz. Egyébként a hétvégén már sokan voltak a parkolóházban és a piacon sokkal többen voltak ezáltal. Ugyanakkor ha a város pénzügyi helyzete nem változik, akkor nem lesz hosszútávú a bérlés. Fontos lenne, hogy állami segítséggel meg tudjuk vásárolni a parkolóházat. Ehhez a mi hazánk 6 tagú parlamenti frakciója kevés. Ez közös ügy, közösen is kell megoldani – fogalmazott. Hozzátette, kéri, hogy lobbizzanak a képviselők az ügy érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában