Motorosok

2023.07.17. 13:00

Újra felbőgnek a motorok szerdától Sirok-Kútvölgyben

Jövő héten szerdán kezdődik és vasárnap hajnalig tart a siroki motoros hét. Lesz minden: hideg sör, sör, sok rockzenei élmény, családi programok, motoros versenyek.

Barta Katalin

A motorosok hagyományos találkozója Sirok-Kútvölgyben idén is remek programokat ígér

Forrás: Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Július 26-án, szerdán délben nyílnak a kapuk Sirok-Kútvölgyben, hogy kezdetét vegye Kelet-Európa mára egyik legnépszerűbb motoros találkozója. A siroki motoros héten, mely a WorldBike Week Sirok szervezésében valósul meg, nemcsak a motorsport szerelmesei, hanem a hazai kemény rock-műfaj rajongótáborába tartozók is találkozhatnak. A völgyben minden készen áll a jó hangulatú rendezvénysorozatra. 

Az előző években már megszokott, ütős sport- és zenei kínálattal várnak mindenkit. Újra lesz motoros hegymászás, iszapgyorsulás és motorszépségverseny, szombaton és pénteken a "halálgömb" is megérkezik. Nem marad el a népszerű motoros túra sem a környéken. Az igazán nagy zenei bulikról a héten  Radar, a Pokolgép, a Blues Company, a Road, a Piramis és a P. Mobil gondoskodik, áll a programban. 

Újdonság lesz az első alkalommal megrendezendő sörváltóverseny. A szervezők ígérete szerint a a kisebb gyermekekkel érkezők sem fognak unatkozni, mivel számukra is rendeznek ügyességi versenyeket. A rendezvény hosszú évek óta remek hangulatban zajlik, sok ember hónapokig készül a találkozóra. Idén sem ér senkit csalódás, aki ellátogat a siroki bulira - ígérik a szervezők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában