Szemétkedés

2023.07.12. 17:00

Ultimátumot adott a polgármester a siroki szemetelőknek

Most egy illegális szemétkupac gazdáját keresi Sirok polgármestere. Elhatározta, rend lesz a faluban. Következetesen teszi a dolgát.

Barta Katalin

Sirokon valaki ekkora szemetet hagyott maga után

Forrás: Gábor Tuza/Facebook

Illegális szeméthalomra bukkant a község határában Tuza Gábor polgármester. Nem volt rest, beletúrt a kupacba ahol egy füzetet is találtak, névvel, ami alapján beazonosítható a tettes. Facebook oldalán azt írta, egész egyszerűen döbbenet, hogy egyes emberek, mit meg nem engednek maguknak! Szerencsénkre ott maradt az a füzet, névvel. Az eljárás megindult. Ha olvassa az "illető", akkor van két napja a szemetének eltakarítására, de nem máshová, hanem a hulladéklerakó helyre! - üzent a szemetelőnek.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy eltakarítja-e a saját mocskát a megszólított szeméttulajdonos.

Tuza Gábor az elmúlt hetekben a buszvárókban hangoskodó, italozó emberek ellen indított hadjáratot.  Aki az első felszólítás után nem értett a szép szóból, azt következetesen feljelentette a rendőrségen. Mára a buszvárókban csend, rend van.

Most az illegális szemetelőkön van a sor. A falu polgármestere azt szeretné, ha végre mindenki betartaná az elemi együttélés szabályait. Addig folytatja a küzdelmet, míg ezt el nem éri. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában