Ünnep

2023.08.19. 12:20

Augusztus 19-én és 20-án tovább lesz nyitva a Katona téri parkolóház

Hosszított nyitvatartással üzemel a Katona téri parkolóház. Reméljük ezúttal már senki nem ragad benn.

Szabadi Martina Laura

Az egri Katona téri parkolóház

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Államalapító Szent István királyunk napján, augusztus 19-én és 20-án Eger is színes programokkal, koncertekkel és tűzijátékkal ünnepli majd az államalapítás évfordulóját. Tekintettel az önkormányzat által szervezett kiemelt városi rendezvényre az EVAT Zrt. aznap hosszított nyitvatartási időt biztosít a Katona téri parkolóházban – közölte az Evat.

Augusztus 19-én és 20-án hosszított nyitvatartással üzemel majd a Katona téri parkolóház, reggel 6 órától egészen éjfélig üzemel. Mint ahogy arról már beszámoltunk egy augusztus eleji koncert után néhányan vélhetően nem nézték meg a nyitvatartást, s a bezárt épületben maradtak autóik.

– Intézkedésünk előreláthatóan nem egyedi eset lesz majd, társaságunk az idei szezonban mutatkozó igények okán a következő időszakban felmérve az igényeket és egyeztetve a városi programszervezőkkel igyekszik majd minden kiemelt, késő estig tartó városi rendezvény alkalmával ugyanilyen, vagy akár hosszabb nyitvatartást biztosítani a Katona téri parkolóházban. A városi közszolgáltatások iránt elkötelezett vagyonkezelőként az EVAT Zrt. célja, hogy ezzel is növelje városunk turisztikai vonzerejét, illetve a városi programok és rendezvények sikerességét, továbbá reméljük, hogy intézkedésünkkel kényelmesebbé tudjuk tenni mind a városunkba látogató vendégek, mind az egriek ünnepét – részletezte a döntés okát a cég.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában