Vásárlási Maraton

2023.08.31. 18:20

Budapesten is megkóstolhatják Berecz Ádám sarudi túró gombócát

A Sulyom Tájétterem, az ország 97. Legjobb étterme csupán 4 napig vendégeskedik a fővárosban, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap találkozhattok velük.

Molnár Helga

Budapesten is megismerhetik a Sulyom Tájétterem különlegességeit

Forrás: Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa/Facebook

Hatalmas megtiszteltetés érte a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa csapatát – írják közösségi oldalukon.
– A Biatorbágyi Premier Outlet felkért bennünket, hogy mutassuk be a Tisza-tó új Ételstílusát a Vásárlási Maraton vendégeinek. Így a Sulyom SlowFoodTruk – a Tájétterem utazó konyhája – útra kel, és még sem áll a Premier Outlet parkolójáig. A Street Food ételek kínálata között mi üde színfoltja leszünk a rendezvénynek, hiszen a legnépszerűbb SlowFood ételeinket mutatjuk be a Maraton résztvevőinek – részletezik.

A Sulyom SlowFoodTruck étel ajánlata a Premier Outletben, Budapesten hideg görögdinnyeleves, sulyom haltepertő, Élménykert lecsó és Berecz Ádám sült túrógombóca.

A Sulyom Tájétterem, az ország 97. Legjobb étterme csupán 4 napig vendégeskedik a fővárosban, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap találkozhattok velük - tették hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában