Zümm

2023.08.26. 13:28

Csatlakozott a méhek védelméhez a poroszlói ökocentrum

A méhek védelme érdekében indított adománygyűjtő akcióhoz csatlakozott a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum. Méhecskés kitűzőt szerezhetünk be náluk.

Fekete-Vadászi Erika

Méh a virágon (Illusztráció)

Forrás: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Védd a méheket! Szerezz magadnak egy méhecskés kitűzőt! - ezzel a mottóval indult el az Országos Magyar Méhészeti Egyesület adománygyűjtő programja, melyhez csatlakozva kihelyezett adománygyűjtő doboz található a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumban is, számoltak be róla a honlapjukon

– Legalább 500 forintos támogatásért cserébe egy méhecskés kitűzőt kaphatsz. Az országban már több helyen vannak ilyen adománygyűjtő dobozok. A program bevételéből további edukációs kampányokat szeretne az Országos Magyar Méhészeti Egyesület indítani. Mint köztudott, a méz természetes összetevői létfontosságúak az emberi szervezet számára, 11 féle vitamint, rengeteg különböző ásványi anyagot, aminosavakat és enzimeket tartalmaz – részletezték, s hozzáfűzték,  a kitűzőkön és kártyákon még több információ található a beporzókról és a méz jótékony hatásairól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában