Tévedni emberi

2023.08.14. 16:11

Eljárás indult a buszsofőr ellen, aki Egerben leszállította az utasokat

A buszsofőr véletlenül rossz járatként indult el a busszal.

Szabadi Martina Laura

Nem sokkal egy óra után indult a járat (Illusztráció)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Augusztus 2-án, szerda délután a Tesco végállomástól utazott olvasónk. Mint mondta, arra nem is emlékszik melyik járatra szállt fel, hiszen mindegy volt, csak azt tudja, hogy nem sokkal egy óra után indult a járat. A járat azonban a viaduktnál visszafordult és mindenkit leszállásra szólított fel a sofőr a legközelebbi megállóban mondván „más utasítást kapott”.

A fentiekről megkérdeztük a Volánbusz Zrt. kommunikációs osztályát. Válaszuk szerint a buszsofőr véletlenül rossz járatként indult el a busszal.

– Autóbusz-vezetőnk tévedésből egy korábbi járat menetrendje szerint indult el a Tesco áruháztól a 12-es vonalon. Amikor észlelte a tévedését, egyeztetett a forgalmi szolgálattal, majd visszafordult a viaduktnál, ahol erre először lehetősége volt, hogy saját járatát időben el tudja indítani. Az autóbusz három utasát sajnálatos módon megállóhelyen kívül szállította le, ami szabályellenes, ezért fegyelmi eljárás indult vele szemben. Utasaink szíves elnézését kérjük! – válaszolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában