Felújítás

2023.08.06. 19:20

Jó híreket közölt az egri alpolgármester a felsővárosi focipályáról +videó

A Cifrakapu utcában található sportpálya felújításának a lakossági szavazatok alapján kezdtek neki. Elmondta, mikor fejeződik be teljesen.

Szabadi Martina Laura

Jelenleg igencsak rossz állapotban van a Cifrakapu utcai játszótér műfüves futballpályájának kerítése

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Minczér Gábor alpolgármester tájékoztatása szerint a Cifrakapu utcában kezdődött felújítás következő fázisa akár már augusztus második felében is megvaéósulhat.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, olvasónk jelezte, hogy az egri Felsővárosban, a Cifrakapu úti kis sportpálya műfüvet kapott, de olvasónk hiányolja a háló megújítását.

– A játszótér melletti pályán a műfűnek megörültek a gyerekek, sokan kezdték használni, de sajnos a háló olyan rossz állapotban van a pálya körül, hogy folyamatosan kirepül a labda, ami nem csak a gyerekeknek nem jó, de nem is biztonságos – fogalmazott olvasónk.

Minczér Gábor alpolgármester, a körzet képviselője portálunknak korábban elmondta, hamarosan megújul a pálya környezete is.

– Korábban megszavaztattuk a környékbeliekkel, hogy parkoló legyen-e a pályából vagy felújítsuk. A helyiek arra szavaztak, hogy újítsa fel az önkormányzat. Az egri sportiskola segítségével használt, de jó állapotú műfüvet telepítettünk. Az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye (EKVI) jelenleg az óvodák karbantartásán dolgozik. Amint ezzel végeznek a sportpálya felújításába fognak: megújul a háló, a korlát és a tartószerkezet valamint a zöldfelület rendezése is megtörténik. Ha lesz rá elegendő keretem akkor focikapukat is vásárolunk – részletezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában