Köszönet

2023.08.07. 19:30

Köszönet járt a profi kármentőknek Mátraderecskén

Mátraderecskén hálásak a katasztrófavédelmi szakemberek gyors segítségéért. Ezt illőképpen meg is köszönték nekik a hétvégén a Domonkos napon.

Barta Katalin

A mátraderecskei ünnepségen tüntették ki a viharkárokban segédkező pétervásárai tűzoltókat

Forrás: Bere Mátyás/beküldött fotó

Július 17-én a délutáni felhőszakadás és heves zivatar miatt közel száz segélyhívás érkezett a Heves vármegyei műveletirányítási ügyeletre - közölte portálunkkal Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivő.

tűzoltók, vihar, mentés, köszönet, díszoklevél
Díszoklevelet kaptak a munkájukért a pétervásárai tűzoltók Mátraderecskén
Forrás: Pétrvásárai KVŐ

Hozzátette, Mátraderecske települést is megtépázta a vihar, számos fát döntött ki a szél, melyek lakóingatlanokra és hétvégi házakra dőltek. A pétervásárai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói avatkoztak be a községben és környékén, a fákat eltávolították, megszüntetve a veszélyt.  A Mátraderecskei Üdülőövezetért Egyesület a viharkárok elhárításában részt vevő pétervásárai hivatásos tűzoltókat szombaton meghívta az üdülőövezet területén megrendezett 3. Domokos napra és a családi napon megjelentek előtt egy díszoklevéllel köszönte meg a tűzoltók szakszerű és áldozatos munkáját. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában