Pancsi helyett

2023.08.06. 13:20

Nemcsak fürdőzni indult a recski pár a jászsági strandra

Néhány recski nem kímélte a jászsági strandokon fürdözők értékeit. A napokban lekapcsolták a párost.

Barta Katalin

Hat strandi lopás fűződik egy recski csapathoz. A rendőrök egy recski nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik nem csak fürödni mentek a jászsági strandokra - írta meg a tenyek.hu. Az értesülésüket Nagy Sándor, recski polgármester is megerősítette közösségi oldalán, annyi megjegyzéssel: sajnos. 

Az előzményekről annyit, hogy bejelentést tett a rendőrségen egy szolnoki lakos augusztus 3-án, hogy aznap délben ismeretlen elvitte az egyik jászberényi strandon a mobiltelefonját és 17 ezer forintját. A tolvaj magához vette a sértett öltözőszekrényének kulcsát, amit az az egyik medence melletti fogasra akasztott fel, majd elvitte az oda bezárt értékeit.

A rendőrök a helyszínen a biztonsági kamera felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket még ott találtak a strandon. Egy recski férfit és egy nőt előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók megállapították, hogy a páros az elmúlt napokban több alkalommal is eltulajdonított értékeket a környező települések strandjairól is. A szolnoki sértett megtalálta mobiltelefonját egy tuja alatt, pénze egy részét pedig a rendőrök a jogsértőktől lefoglalták. A Jászberényi Rendőrkapitányság hatrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában