Lurkók

2023.08.24. 14:25

Nyílt nappal csalogatták a gyerekeket az új noszvaji bölcsődébe

Bölcsődei csalogatóval kedveskedtek a gyerekeknek Noszvajon. várják a jelentkezéseket a nevelési évre.

Szabadi Martina Laura

Nyílt napot tartottak a Noszvaji Cseperedő Bölcsődében

Forrás: Noszvaji ügyek/Facebook

– Szerdán nap nyílt napot, bölcsődei csalogatót tartottunk a Noszvaji Cseperedő Bölcsődében, ami nem várt szintű sikerrel végződött! – közölte Szabó Péter polgármester Noszvaj hivatalos Facebook-oldalán.

– Mintegy 20 család látogatott el hozzánk. Már a tegnapi nap mintegy 16 gyermek szülője jelezte bölcsődei ellátási igényét 2023 szeptembertől, és már most mintegy 5 gyermek szülője jelezte ellátási igényét 2024 januárjától. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a vadonatúj bölcsődénk iránt ekkora az érdeklődés! A lelkes bölcsődei kollégák mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek 21. századi, európai színvonalú ellátásban részesüljenek Noszvajon! – részletezte a posztban.

A beiratkozásra továbbiakban is biztosítják lehetőséget, érdeklődni Fülepné Juhász Zsófia bölcsőde szakmai vezetőnél illetve Szalókiné Sike Krisztina óvoda-bölcsőde intézményvezetőnél lehet a részletekről, valamint beiratkozni a szakmai vezetőnél lehet a [email protected] e-mail címen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában