Albert Schweitzer Kórház

2023.08.31. 11:00

Sokat tettek a megelőzésért, ünnepel a hatvani egészségfejlesztési iroda

10 éve nyitotta meg kapuit az egészségfejlesztési iroda, azóta is a megelőzés fontosságára helyezik a hangsúlyt.

Heol.hu

A hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézetének épülete

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

- 10 éve, 2013. augusztus 29-én nyitotta meg kapuit az Egészségfejlesztési Iroda Hatvanban. A nyitásra hivatalos projektmegnyitó esemény keretében került sor - adta hírül az iroda közösségi oldalán.

- Az EFI új szervezeti egységként jött létre, mint a kistérség egészségfejlesztési feladataihoz rendelt újszerű intézményrendszeri elem. Létrehozásával megvalósul az a kapacitásfejlesztés, mely lehetővé teszi az egészségfejlesztési tevékenység hatékonyságának és szakmai megalapozottságának javítását. Az elmúlt 10 évben nagyon sok helyszínen, sokféle programmal, rengeteg szakember bevonásával igyekeztünk jelen lenni, hogy  találkozásaink során  felhívjuk a figyelmüket a megelőzés lehetőségeire, a  szűrések fontosságára, a betegségek lehetséges szövődményeinek kialakulására. Úgy véljük,  az elmúlt években sokan kaptak segítséget a számukra legmegfelelőbb életmód kialakításához, és őszintén beszélgethetett velünk mindenki  a számukra nehézséget jelentő problémákról - tették hozzá.

 

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában