Rekordkísérlet

2023.08.17. 14:40

Sorsdöntő pisztolycsata helyszíne lesz szombaton a gyöngyösi strand

Augusztus 19-én 14 órakor kezdődik a vízipisztolyos rekordkísérlet.

Szabó István

Rekordkísérlet helyszíne lesz a gyöngyösi strand is

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség által szervezett vízipisztolyos rekordkísérlethez, adta hírül a városháza. Az ország legnagyobb vízipisztolycsatájával két rekordot kívánnak megdönteni: az egy időben a legtöbb fürdőben zajló csata csúcsát, illetve az egyszerre vízipisztolycsatát vívók összelétszámának rekordját.

Az esemény hazánk mintegy negyven fürdőjében – köztük a gyöngyösi strandon – zajlik augusztus 19-én, 14 órától. A Magyar Rekord 22 éves történetében jelenleg a rekordot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya.

A városháza felhívja a figyelmet: fontos, hogy a résztvevők időben érkezzenek, mert a rekordkísérlet pontosan 14 órakor kezdődik, és 14 óra 15 percig tart az online kapcsolat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában