Szünidő

2023.08.10. 10:57

Színjátszó gyerekek zárták a táborszezont az EKMK nyári programjában

Táborozók és táboroztatók is remekül érezték magukat.

Heol.hu

Gyerekek, felnőttek mind kiválóan érezték magukat a táborban

 - A múlt héttel lezárult a hét hete zajló EKMK-s napközis táboroztatás - adta hírül közösségi oldalán az Egri Kulturális és Művészeti Központ.

- 15 felejthetetlen tábor, több mint 300 gyerek, izgalmas, tartalmas időtöltés és milliónyi mosoly! Nagyszerű volt a rengeteg pozitív visszajelzést hallani, amit minden táboroztató kollégánk nevében köszönünk! Az volt a cél, hogy a velünk töltött idő csodás emlékként, mindenkit hosszú ideig elkísérjenek. Ezért is szerettük volna a tábori időszakot a Montázs színjátszótábor tehetséges fiataljai előadásával zárni, amit egy fergeteges búcsúbuli követett. Köszönjük, hogy velünk voltatok, mi nagyon szerettük ezt a 7hetet mert remek gyerekeket, szülőket ismerhettünk ez idő alatt meg. Külön köszönet a velünk együttműködő partnereinknek, hogy fokozták a hangulatot, és pozitív élményekkel gazdagították a táborosainkat. Bízunk benne, hogy nemcsak jövőre, de a programjainkon, szakköreinken újra találkozunk mindenkivel - fogalmaznak a bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában