Hőség

2023.08.28. 14:06

Több mint 11 ezren csobbantak Egerben a nyár végi hőségben

Rekkenő hőségben, de jó hangulatban telt a hétvége az egri strandon.

Molnár Helga

Ezen a nyáron is sokan vették igénybe az egri strand szolgáltatásait

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Hatalmas hőséggel köszön el a nyár, így bizonyára rengetegen választották a vízpartot kikapcsolódásul. Kíváncsiak voltunk, vajon az egri strandon mennyien töltötték az idejüket.

– Bár az idei rekord létszám nem ezen a hétvégén dőlt meg, de több mint 11 ezer hűsölni, fürdőzni vágyó vendég választotta az Egri Termál- és Strandfürdőt – tudatta portálunkkal Molnár László ügyvezető. Mint közölte, a magas létszám ellenére nagyon jó hangulatban telt a hétvége.

– Rengeteg pozitív visszajelzését kapunk az hozzánk látogatónktól. Bővítettük a strand étel, ital kínálatát, és nagy sikerű rendezvényünk az állandó strandparty péntekenként. Sikerült a belépőjegyek árait úgy kialakítani, hogy a visszajelzések alapján megfelelő legyen az ár-érték arány is, így nem panaszkodhatunk. Ezen a hétvégén már szeptember hónapot írunk, kivételesen szombat délutántól egy nagy nyárzáró medencés partyval készülünk. Bízunk benne, hogy sikeres hétvége elé nézünk ismét és abban is reménykedünk, hogy vendéglétszámban erős, időjárásban napos és meleg őszi hónapok várnak ránk – részletezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában