Kertmozi

2023.08.27. 14:00

Vadlovak vágtáztak az abasári éjszakában

Nyáresti szabadtéri filmvetítés mutatta be a művelődési házban a hortobágyi vadlovak világát.

Szabó István

Nagyszerű nyáresti élmény volt a kertmozi Abasáron

Forrás: Saári Közösségi Ház és Könyvtár/Facebook

Különleges élményben volt részük pénteken este az abasári Saári Közösségi Ház és Könyvtár kertmozijába kilátogatóknak. Az intézmény tájékoztatása szerint az Uránia Nemzeti Filmszínház Tájoló országjáró programjának és a Nemzeti Művelődési Intézetnek köszönhetően a Vadlovak – Hortobágyi mese című játékfilmet tekinthették meg a nézők. 

– Tökéletes nyáresti program volt. Lélegzetelállító felvételeket láthattunk egy gyönyörű, olykor mégis zord magyar tájról, és egy igaz történetet az ott élő vadló ménesről. Az Uránia Nemzeti Filmszínház profi mozis technikával biztosította a nagyszerű látványt és a remek hangzást. Köszönjük a munkáját minden kollégának, segítőnek, önkéntesnek, akik sokat dolgoztak azon, hogy ilyen hangulatos legyen a helyszín, hiszen az udvarban néhány fotel, fényfüzér is helyet kapott a plédeken, székeken, padokon kívül. Reméljük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát – áll a Saári Közösségi Ház és Könyvtár tájékoztatásában.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában