Szemétügy

2023.09.14. 14:30

Benne volt az elkövető neve a verpeléti utcán hagyott szemétben

A bűnös egri lakos még a nevére szóló számlát is az egyik, szeméttel teli zsákban hagyta a verpeléti buszmegálló mögött.

Hornyák Réka

Névre szóló személyes iratokat hagyott benne a szemetelő

Forrás: Verpelét Város Önkormányzata/Facebook

Egri lakos illegálisan lerakott szemetét találták meg Verpeléten, egy buszmegálló mögötti árokban – olvasható Verpelét Város Önkormányzata Facebook oldalán. 

A vasúti átjáró melletti árokban, a buszmegálló mögött találta a szemetet a Verpelét, a Mi Városunk Egyesület egyik tagja, felújítás közben. A teli szemetes zsákok egyikében pedig egy autókereskedő cégtől származó, a szemetet kidobó férfi nevére kiállított számlát is találtak. 

– Az elkövető bizonyára nagy becsben tarthatta ezt a pénzügyi dokumentumot, mert a szeméttel együtt egy vízhatlan szemeteszsákba csomagolta és akkurátusan bekötötte egy szép rózsaszín masnival – írja Farkas Sándor, Verpelét polgármestere a bejegyzésben. 

Az elkövetőt tájékoztatták arról, hogy amennyiben igényt tart erre a fontos dokumentumra a verpeléti polgármesteri hivatalban átveheti, természetesen a mellette lévő szeméttel együtt. 

A jövőre nézve viszont azt kéri a polgármester, hogy az illetések az ilyen szigorú számadású papírjait a saját portáján őrizze például a nappalijában vagy a hálószobában, ahol biztosan nem férnek hozzá illetéktelen személyek. De legfőképpen kímélje meg Verpelét lakosságát attól, hogy a közterületeken a hozzá hasonló felelőtlen személyek után kelljen takarítani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában