Keresztény orvosok

2023.09.29. 18:55

Először ülésezik Egerben a Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága

A keresztény egészségügyi dolgozók számára fontos, hogy minden évben találkozzanak.

Hornyák Réka

Dr. Vácity József, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója is tartott beszédet a konferencián

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A keresztény orvosok társaságának célja, hogy erősítse a kapcsolatot a keresztény egészségügyi dolgozók között. Fontosnak tartjuk, hogy egymás hite által tudjunk épülni, növekedni és hogy Krisztust képviseljük– mondta dr. Maszárovics Zoltán, az egri Markhot Ferenc Kórház orvosigazgatója azon az orvoskonferencián, amelyet először rendeznek meg Egerben.  Idén a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságának XXVI. Országos Konferenciáját a Bartakovics Béla Közösségi Házban tartják szeptember 29. és október 1. között.

– Mi egy összetartó közösség vagyunk és szeretnénk hitet adni mások számára, a betegek számára – tette hozzá Maszárovics Zoltán orvosigazgató, aki büszke arra, hogy Egerben ülésezik a társaság. 

Dr. Molnár Márta, a társaság elnöke a megnyitóbeszédében azt kívánta, hogy ezen a konferencián a Krisztusba vetett reménységük erősödjön, hogy feltöltődjenek, elmélyüljön az egymással és a Krisztussal való kapcsolatuk. 

– Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárul valahogyan a rendezvényhez és hálás vagyok Istennek, hogy ezalatt a három nap alatt együtt, többek tudunk lenni – tette hozzá.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő és dr. Vácity József az egri kórház igazgatója is.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában