Panaszra

2023.09.24. 08:58

Ezekben az egri utcákban tűntetik el a kátyúkat

A kátyúk sok bosszúságot okoznak. Éppen ezért, Eger önkormányzata hivatalos Facebook-oldalán bizonyára sokaknak örömet okozó bejegyzést tett közzé. E szerint e-mailben érkezett számos panaszra születhet megnyugtató megoldás.

Sike Sándor

Több egri utcában javítják a kátyúkat

Forrás: Eger Város Hivatalos Oldala/Facebook

A vállalkozói szerződés aláírását követően megindulhatnak tehát az útkarbantartási munkálatok a [email protected] érkezett javaslatok alapján, s eltűnhetnek a kátyúk a vármegyeszékhely megannyi utcájában. S, hogy mely területeken is folynak majd a munkák? Erre is választ kapunk az egri városháza közleményéből.

Azt rögtön kiszúrtuk, hogy szerkesztőségünk közvetlen szomszédságában, a Bartók téren is felszámolják majd az úthibákat a hamarosan kezdődő munkálatok során. De javítások történnek a Galagonyás, a Malomárok, a Menház, a Szalapart az Iskola, a Rudivár, a Laktanya, a Legányi, a Diófakút, a Raktár utcákban is.

Nem marad ki a kátyúzásból a Dr. Nagy János, az Ifjúság, az István király, a Zöldfa, a Tímár, a Szérűskert, a Sáncalja, a József A. és az Alvégi utca sem. Megújul majd a Töviskes tér, a Berze Nagy János, a Pásztorvölgyi, a Bethlen Gábor, a Donát, a Kassai, a Mikszáth Kálmán, a Cifrakapu. a Szvorényi, a Maklári és a Bástya utca se.

Az egriek egyébként eddig is többször jeleztek kátyúkat, igaz nem e-mailben:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában