Közlekedés

2023.09.08. 10:09

Forgalomkorlátozás lesz több mátrai településen

Kerékpáros körversenyt rendeznek a Mátrában, a mezőny áthaladásának ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani szeptember 9-én 10 óra és 14 óra között.

Heol.hu

Kerékpár verseny a Mátrában (Archív fotó)

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A 30. Mátra Kör Országúti Kerékpáros Körversenyt szeptember 9-én (szombaton) 10 óra és 14 óra között rendezik, amely több Heves vármegyei útszakaszt is érint - hívja fel a figyelmet a rendőrség közleményében.

Mint írják, a mezőny áthaladásának idejére, rendőri biztosítás mellett ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek az alábbi útvonalon:

A 24-es számú főút/Gyöngyös, Bene út- Hajnal utca kereszteződése/(rajt) – Mátrafüred –Mátraháza – Parád – 24-es számú főút Sirok elágazó – Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred (cél).

A verseny útvonala
A verseny útvonala
Forrás: Police.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában