Károkozás

2023.09.05. 16:40

Ismeretlen elkövetők miatt fertőtleníteni kell egy gyöngyösi játszóteret

Egyes felelőtlen egyének a gyermekekre sincsenek tekintettel a városban.

Szabó István

Ezen a héten zárva lesz a játszótér a gyöngyösiek által Posta parkként is ismert Bugát Pál téren

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Illetéktelenek rendeltetéstől eltérően használták, emiatt fertőtlenítésre szorul Gyöngyösön a Bugát Pál téri játszótér, amely szeptember 11-éig nem használható, adta hírül a városháza.

A közleményben arról tájékoztat a városvezetés, hogy a gyöngyösi játszótereken a gyermekek biztonságát kerítés óvja, amelynek az is rendeltetése, hogy a nyitva tartási időn kívül senki ne juthasson be a játszóterekre. Sajnos azonban, városrendészeink erőn felüli munkája ellenére is előfordul időnként, hogy a zárat felfeszítik, a kerítéselemeket elbontják, így illetéktelenek is bejutnak a gyermekek számára fenntartott területekre. Az elmúlt napokban a Bugát Pál téri játszótérre jutottak be ismeretlenek, ami miatt a játszótér takarítására, az eszközök fertőtlenítésére van szükség, ezért szeptember 11-éig a játszótér zárva tart. Ez idő alatt a zár javítását is elvégzik a szakemberek, áll a városháza közleményében.

A játszóteret fenntartó gyöngyösi önkormányzat kéri a szülők megértését és türelmét. 

– Nagyon sajnáljuk, hogy mások felelőtlensége miatt a gyerekeknek egy hétre le kell mondaniuk a város egyik legnépszerűbb játszóterének használatáról – teszi hozzá a városháza a közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában