Tiszta élvezet

2023.09.20. 10:30

Ismét megszervezik a drogprevenciós napot Egerben

A drogprevenciós nap szervezésében diákok is segédkeztek. Az egész napos program szakmabeli emberek előadásaiból, beszélgetésekből, fellépésekből és workshop-okból áll majd.

Hornyák Réka

Az Egri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Városi Diáktanács idén már 21. alkalommal rendezi meg Egerben a Tiszta Élvezet Drogprevenciós Napot és a hozzá kapcsolódó szakmai konferenciát. Szeptember 21-én, csütörtökön, reggel fél kilenctől várnak mindenkit a Civil Közösségek Házában. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – olvasható az Egri Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Facebook eseményében

A rendezvényt közölte Facebook oldalán Eger polgármestere, hiszen kiemelkedően fontosnak tartja ezt az ügyet. 

– Minden olyan kezdeményezés mellé odaállunk és támogatunk, melyek a közös és eredményes munkát segítik elő, az összefogás pedig elengedhetetlen többek között olyan kérdésekben, mint a kábítószerhasználat és a prevenció. Bízom benne, hogy a résztvevők számára ez az alkalom jó lehetőséget biztosít a drogproblémákkal kapcsolatos tapasztalataik cseréjében és az eredményes közös gondolkodásban. – olvasható Eger polgármesterének, Mirkóczki Ádámnak a Facebook bejegyzésében. 

A rendezvényhez a Városi Diáktanács tagjai is minden alkalommal lelkesen csatlakoznak, így délután már a fiataloké a főszerep, az általuk összeállított programmal várják majd az érdeklődőket a Dobó téren. 

A drogprevenciós nap részletes programleírása megtalálható a Facebookon létrehozott eseményben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában