Tisztújítás

2023.09.12. 08:01

Két új taggal bővült az egri Fidesz elnöksége

Két új taggal bővült a Fidesz Egri Szervezetének elnöksége.

Heol.hu

Két új taggal bővült az Fidesz Egri Szervezetének elnöksége

Forrás: Beküldött fotó

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség megújult Egri Szervezete szeptember 11-én megtartotta a párt alapszabálya szerinti kétévente esedékes tisztújítást - adta hírül portálunknak eljuttatott közleményében a szervezet.

Mint írják, a közgyűlés egyhangú döntése alapján öt tagúra bővült az elnökség. Az elnök maradt dr. Ruszkai Csaba és az eddigi két alelnök, Miklós Balog Éva és Misz József is bizalmat kapott a tagságtól. A közgyűlésen két új alelnököt is megválasztottak Kissné Beta Mária és Csákvári Antal személyében.

A Fidesz megújult egri szervezetében megkezdődött a felkészülés a jövő júniusban esedékes önkormányzati választásokra. Dr. Ruszkai Csaba elnök úgy fogalmazott: 

- Legfontosabb feladatunknak városunk vezetésére alkalmas, és a választóink bizalmára méltó jelöltek kiválasztását tekintjük, annak érdekében, hogy Eger újra az a város legyen, ami volt 2019 előtt. Egy jól szervezett, élhető, tiszta város, amelyre büszkék lehetünk, és amelyet mindannyian szerethetünk - közölték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában