Címlap

2023.09.04. 11:15

Kücsön Gyula kerülhet a novemberi Forbes címlapjára

A novemberi szám címlapjára kerülhet a sarudi Élményfalu megálmodója, szavazzunk minél többen.

Molnár Helga

Címlapra kerülhet Kücsön Gyula

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Forbes címlapjára tehetjük Sarudot – írja Kücsön Gyula, a sarudi Élményfalu megálmodója.
– Az Élményfalu Sarud ötletgazdájaként bekerültem a Forbes által összeállított 100 fős  jelölő listára ahonnan a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt közül kerül ki a Forbes címlapjára kerülő személy. S ha nem is kerülök a címlapra, több ezer ember ismerkedhet meg velünk, Saruddal, a Tisza-tóval, az Élményfaluval – emeli ki.

Szavazni ezen a linken keresztül lehet.

A Forbes azt írja honlapján, idén novemberben lesz 10 éve, hogy elindultak Magyarországon, az évforduló alkalmából minél több Forbes-arcot szeretnének megmutatni Magyarországnak. Ennek érdekében pályázatot hirdettek és szavazásra bocsátják, ki legyen a novemberi szám címlapján.
– Kücsön Gyula szó szerint feltett a térképre egy települést. A Tisza-tó partján fekvő Sarudról tíz évvel ezelőtt még kevesen hallottunk, ma az ország 9. legkeresettebb vízparti települése, népszerű vízparti pihenőhely stranddal, kalandparkkal, élményközponttal (Közép-Európa legnagyobb vízijátszóterével), valamint több mint 200 szálláshellyel, vízitúrákkal, és egy top étteremmel. Kücsön Gyula számára ez nemcsak vállalkozás, inkább a hely és a helyiek jövőjéért végzett misszió – írják.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában